Menu
Bel ons: 03 325 51 50
Momenteel afspraken tot 12u!

Rondleiding

Buitengevel

PetMed is gemakkelijk te bereiken via verschillende invalswegen. Eens aangekomen kan men probleemloos parkeren. De oprit is voorzien voor spoedgevallen.

Onthaal

Een mooie aangename ruimte stelt uw viervoeter bij het binnenkomen onmiddellijk op zijn gemak. De ruimte is zo ontworpen dat onze viervoeters elkaar bij het binnenkomen en verlaten niet hoeven te kruisen. Tijdens het inchecken kan de eigenaar op een lichtkrant kennismaken met de nieuwste produkten.

Wachtzaal

Doordat we enkel op afspraak werken, kunnen we de wachttijden beperken en een overvolle wachtzaal vermijden. Hier geen oude tijdschriften maar hippe magazines die het wachten wat aangenamer maken . Op een tv scherm kunt U de laatste info over PetMed bekijken.

2 onderzoeksruimtes

Hier gebeurt het onthaal door onze dierenartsen. De mooie interieurs zorgen voor een aangename consultatieverblijf. De kamers zijn echte mediarooms geworden waar U aan de hand van filmpjes op een Ipad scherm of met schaalmodellen, het ziekteproces of een behandeling /operatie wordt uitgelegd.

Medische beeldvorming

Deze is in 3 units opgedeeld

  • Een EKG -unit: hier onderzoeken we de elektrische aktiviteit van het hart
  • Een echografie-unit: hier worden zowel thoracale als abdominale onderzoeken gedaan zoals bv vroege drachtdiagnoses
  • Een digitale radiografie- unit: met deze state of the art apparatuur kunnen we onmiddellijk de resultaten op een scherm bekijken en zelfs uitvergroten om geen details te missen.

De laser kamer

Hier bevindt zich onze nieuwste spitstechnologie.

De operatiekamer

Hier gebeuren alle chrurgische ingrepen. De patienten worden gekoppeld aan gesofisticeerde anaethesietoestellen die ook in de humane geneeskunde gebruikt worden. Tijdens de operatie staan ze kontstant dmv complexe monitors onder toezicht van de chirurgen.

Scrubroom

In de scrubroom bereiden de chirurgen zich voor op de operatie: wassen en aantrekken van steriele uitrusting. In deze ruimte worden ook alle materialen gesteriliseerd om besmettingen tot een minimum te beperken.

ICU

In de intensive care unit kunnen de operatiepatienten ontwaken en aan hun recovery beginnen. De ruimtes waarin ze ontwaken worden speciaal verwarmd. Tijdens dit recoveryproces staan ze onder toezicht van een dierenarts.

Hospitalisatie

Honden en katten die een minder urgente bewaking nodig hebben worden hier ondergebracht. Men kan de patienten na afspraak en onder begeleiding bezoeken.