Menu
Bel ons: 03 325 51 50
Volgende afspraken: Dinsdag van 8u tot 12u

Waar staat PetMed voor?

Pet Med bestaat uit een dierenartsenteam en een assistentie-staf. We zijn uitgerust om de meeste onderzoeken en behandelingen, van eenvoudig tot complex, zelf uit te voeren.

Omdat een kat geen kleine hond is, hebben we een dierenarts die zich speciaal op katten-geneeskunde heeft toegespitst. Ook hebben we een dierenarts die zich over 'pocket' dieren ( konijnen, cavia's) ontfermt.

Voor uiterst complexe onderzoeken of behandelingen, werken we samen met specialisten die we voor die bepaalde aandoening het meest competent achten.

PetMed is een volledig uitgeruste medische faciliteit, die hoog kwalitatieve geneeskunde biedt aan gezonde en zieke gezelschapsdieren zonder de baasjes uit het oog te verliezen.

Onze gezondheidskontrole bij uw viervoeter is er op gericht om ziektes tijdig op te sporen en hem een lang en gezond leven te garanderen.

We behandelen elke patiënt alsof het ons eigen huisdier is.

U als cliënt ,wordt alle mogelijke opties uitgelegd zodat we samen de beste beslissing voor uw huisdier kunnen nemen.

Ook heeft PetMed de mogelijkheid om online advies in te winnen van vermaarde specialisten in de Verenigde Staten. Hierdoor kunnen we uw viervoeter de verzorging aanbieden, die hij verdient.

Maak vandaag nog een afspraak

Zorg ervoor dat uw huisdier de beste zorgen krijgt en doe een beroep op Pet Med.

Contacteer ons